utorok 12. septembra 2017

Hit alebo shit? Testovanie pleťovej masky s aktívnym uhlím Mary Kay

Ešte začiatkom roka som uvažovala, čo mi tak v sortimente značky Mary Kay chýba. V duchu mi napadla maska na hĺbkové čistenie pleti. Veď keď už má táto značka rozjasňujúcu masku a hydratačnú gélovú masku, tak by sa ešte zišla aj nejaká na hĺbkové čistenie. Asi zafungovala sila myšlienok a pretože nejakú dobu potom táto značka prišla na jar s novinkou Clear Proof hĺbkovou čistiacou maskou s aktívnym uhlím. Dlhšie som tu nemala príspevok venovaný len jednému produktu, ale myslím si, že už bolo načase.


Spočiatku zavládlo okolo masky veľké "haló". Ja som chcela chvíľku počkať, kým prídu prvé recenzie a opadne ošiaľ okolo tohto produktu. Predsa len som mala už dosť hĺbkovo čistiacich masiek, či už lacnejších z Avonu, Oriflame, Yves Rocher alebo z drogérie. Tri roky dozadu ma očarila zas bahenná maska od Kawar. Mala som aj drahšiu bahennú masku od Rivage. Bahenné čistiace masky patria podľa mňa medzi najlepšie čistiace masky, lebo napr. tá od Kawar mi vyťahovala vyrážky až mi samé pukali. Má to však jednu nevýhodu, že môžu pleť poriadne presušiť, čiže treba pleť po maske dobre hydratovať, keďže maska stiahne nielen maz, ale aj vlhkosť z pleti.

zloženie masky
Táto maska bola každú chvíľu vypredaná a nebyť mojej sesternice, tak sa k svojmu prvému baleniu tejto masky asi nedostanem. Ja som masku spotrebovala za tri mesiace a dala som ju vyskúšať aj môjmu priateľovi a kamoške. Masku nechávate pôsobiť na tvári 10 až 20 minút, kým nestuhne a nezmení farbu. Pri zmývaní masky po sebe vždy poumývam umývadlo a takmer pravidelne zafarbím na šedo osušku, ale to je celkom bežné pri týchto tmavších pleťových maskách. Maske však nemožno uprieť, že účinkuje.

Pri nedávnej aplikácií som videla, ako mi pri ústach pukla vyrážka. Kamarátka si zas po použití masky všimla, že jej zmizli čierne bodky na nose. V porovnaní s bahennou maskou táto maska nesmrdí a príjemne chladí, zatiaľ čo bahenné masky pokožku skôr zohrievajú. Vonia sviežo po mäte a rozmaríne. Zároveň musím spomenúť aktívne uhlie, ktoré sa v maske nachádza a je posledné dva roky v kozmetickom svete veľmi vychytené hlavne kvôli jeho pozitívnemu účinku na problematickú pleť.  Maska stojí 26,50 €, čo nie je práve najmenej, no napriek tomu si myslím, že pri pravidelnom používaní 2x až 3x týždenne môžte vidieť určité zlepšenie pleti. Ja ju kombinujem s pleťovou starostlivosťou tejto značky. Neznamená to, že žiadne vyrážky už nemám, ale už sa ich nebojím, lebo ich viem vďaka dobrej kozmetike a kozmetičke dostať pod kontrolu.

Pokiaľ vás táto maska zaujala a chcete ju skúsiť, skôr než za ňu vyhodíte peniaze. Tak sa spýtajte  oficiálnej kozmetickej poradkyne Mary Kay vo svojom okolí alebo ma môžte kontaktovať aj pod tento príspevok. A je táto maska shit alebo hit? Ja by som to uzavrela tak, že je to taký zlatý stred. Je dobrá, ale zároveň si myslím, že aj iné produkty tejto značky stoja za pozornosť.

Používate hĺbkovo čistiacu masku? Počuli ste o tejto maske?

0 komentárov:

Zverejnenie komentára