streda 16. augusta 2017

Letné inšpirácie

Aké by to bolo leto, keby sme si neužívali možnosti, ktoré nám ponúka. Či už je to kúpanie v bazéne, prechádzky, výlety, letné oblečenie a letné kozmetické vychytávky. Mohla by som pokračovať donekonečna vymenovaním vecí, ktoré sú v lete super a bez ktorých by to nešlo.
 Bolo to ako blesk z čista jasna. Prechádzala som sa v Auparku s predstavou, že potrebujem sandále. Keď som vo výklade topánkového obchodu Reno zbadala tieto čierne sandále na hrubom podpätku. Spredu pôsobili jednoducho a klasicky. Už pri pohľade som si hovorila, že s týmto podpätkom by som mala mať aj nohu stabilnú. Pripomínajú mi sandále, ktoré som mala na druhom stupni základnej školy. Kúpila som ich v akcii za 13,95 €.
 Aj keď sme v okolí Petržalky vyskúšali rôzne pizzérie. Väčšinou sa vždy vrátime k overenej klasike - Pizzeria Sicília. Tentokrát som skúsila Pizzu Kebab, ktorú by som si vedela prestaviť aj bez tých čerstvých paradajok. Inak bola celkom fajn.  
 V lete by to bez čistiacich pleťových masiek nešlo a drogérie majú v ponuke rôzne jednorázové masky. Vyskúšala som bahennú pleťovú masku od EZO. Farbu mala skôr takú bledošedú a pleť nevysušovala. Od Baley som skúsila masku určenú na multimasking, čiže sa skladala z dvoch druhov pleťových masiek, ktoré by mali uspokojiť potreby zmiešanej pleti. Oba druhy masiek ma nedráždili. V Rene som našla aj svoju vysnívanú peňaženku - čiernu s bielymi hviezdičkami, ktorá sa mi dokonale hodila k môjmu hviezdičkovému batohu z Avonu.
 Z Avonu som okrem batohu minulý mesiac objednala aj telové mlieko proti celulitíde s komplexom Multi Tone, ktoré krásne vonia. Do určitej miery pomarančovú pokožku eliminuje, avšak nečakajte, že ju odstráni úplne. Musela som si dokúpiť aj guľôčkový deo antiperspirant Invisible Protection, ktorý zatiaľ používam krátku dobu, na to aby som vám ešte objektívne vedela napísať svoj názor na neho. Myslím, že najneskôr ho spomeniem medzi spotrebovanými produktmi, keď sa mi ho podarí raz domíňať. Lesk na pery Shine Burst v odtieni sheer strawberry splash je na perách skôr priehľadný s jemne ružovým nádychom. Moja mama si vybrala ceruzku na oči Color Trend v odtieni Turquiose a doposiaľ sa so mnou nepodelila o svoje dojmy z používania, tak verím, že ju používa. Rúž Color Trend som si pre vás odložila do súťaže. 
 Prednedávnom som spravila menší nájazd na 101 drogérie a odniesla som si odtiaľ viac vecí. Na tejto fotke vám ukážem však len dva produkty a zhodou náhôd sú oba fialové . Jedným je profesionálna hubka na make-up od výrobcu Donell. CC krém sa mi s ňou moc nedarí aplikovať na pleť, ale make-up už ide lepšie. Hoci sa mi zdá, že pri umývaní sa spravila menšia trhlinka, tak som zvedavá, či to vydrží alebo sa v blízkej dobe rozpadne. Taktiež som objavila Maybelline Baby Lips Color Balm Crayon v odtieni 25 Playful Purple, čo je vlastný niečo medzi balzamom a rúžom. Mňa veľmi zaujal fialový odtieň, ktorý je v našich drogériách zriedkavý. Dá sa vrstviť a na perách je príjemný, ale výdrž je skôr slabšia.
 Maybelline Baby Lips Color Balm Crayon - 25 Playful Purple
Na tejto fotke som skombinovala fialový balzam-rúž s paletkou Makeup Revolution Fortune favours the brave, ktorá obsahuje 30 očných tieňov. Konkrétnejšie ide o nude paletku s trblietavými, matnými a zapečenými tieňmi. Paletka na mňa spravila dobrý dojem, či už pigmentáciou alebo farebným zložením tieňov. Obal paletky je pevný. Obsahuje aj veľké zrkadlo a obojstranný aplikátor, ktorý by v prípade, že pri sebe nemáte štetce mohol byť použiteľný.
Makeup Revolution Paletka Fortune favours the brave
Nedávnom sme s priateľom opäť zavítali do Elephant Diner, kým on si dal Vega Burger, tak ja som si pre zmenu dala waflu so zmrzlinou a šľahačkou. Wafla chutila dobre a kľudne by mohla byť aj o niečo väčšia.
Na týchto posledných dvoch fotkách vám chcem ukázať, ako som sa nalíčila na narodeninovú oslavu mojej kamarátky. Prvá horná fotka je fotená digitálnym foťákom a spodná je fotená zas tabletom. Na prvej fotke má moja pokožka skôr teplý podtón a na spodnej zas studený. Obe fotky sú fotené v rovnakej miestnosti.Reálnejšie farby má však podľa mňa prvá fotka. Nižšie vám popíšem postup môjho líčenia.
Ako prvý som použila make-up pre bezchybnú pleť Yves Rocher v odtieni Rose 050, ktorý zoženiete v 14 odtieňoch a bol mi odporučený na zmiešanú pleť. Určite odporúčam ho použiť v kombinácií s podkladovou bázou, podporíte tak výsledný efekt a predĺžite jeho trvácnosť. Ja som ho tentokrát použila bez bázy. Kruhy pod očami som prekryla upokojujúcim tekutým korektorom z Avonu v odtieni Fair a vyrážky som zas prekryla tyčinkovým korektorom miss sporty v odtieni 001 Light. Následne som tvár prepúdrovala minerálnym púdrom v odtieni IVORY 2 od Mary Kay. Na líca som použila kompaktný guľôčkový púder v odtieni Natural Bronze od Oriflame. Otestovala som aj fixku na obočie The ONE Oriflame, ktorá je v univerzálnom hnedom odtieni.

Orámovala som ohyb viečka s tmavším hnedým tieňom z paletky Blushed Nudes od Maybelline a pod obočie som použila svetlejší tieň z tejto paletky, ktorý som dala aj pod oko do vnútorného kútika. Na vnútornú stranu viečka som použila očný tieň Catrice Liquid Metal v odtieni 060 Petrol Pan. Spodnú vnútornú linku som vykreslila čiernou ceruzkou na oči od s-he, ktorá je dobre pigmentovaná. Na horné linky som použila na kraj čiernu atramentovú očnú linku od Essence a do vnútra trblietavú očnú linku Very Me Oriflame v odtieni Blue. Na záver líčenia očí som použila špirálu Rimmel Scandaleyes Lycra Flex v čiernom odtieni. Pery som nalíčila dlhotrvajúcim rúžom od Dermacolu v odtieni 11. Nakoniec som celé líčenie zafixovala fixačným sprejom z Avonu, ktorý mám ešte v predošlom obale.
Aké máte leto? a čo vás momentálne inšpiruje? a bez čoho sa nezaobídete v lete? Budem rada, ak mi napíšete do komentárov.


0 komentárov:

Zverejnenie komentára